Technisch advies voor jouw onderneming of organisatie

Wordt er nog veel handmatig werk gedaan binnen de organisatie en zijn daar geen slimmere oplossingen voor?

Dit soort processen kunnen vaak gemakkelijk verbeterd en versneld worden. Hierdoor zijn er vaak minder handjes nodig, worden er minder snel fouten gemaakt en wordt alles een stuk overzichtelijker. Onze adviseurs kijken naar de huidige processen die worden uitgevoerd in de organisatie en op welke manier ze eventueel beter kunnen worden uitgevoerd.

technisch advies

Programma's

Binnen een organisatie worden vaak veel verschillende programma’s gebruikt om het werk eenvoudig te laten verlopen. Vaak zien wij dat de programma’s niet goed op elkaar aansluiten, waardoor het werk niet soepel verloopt. Er bestaan veel complete pakketten met programma’s waar organisaties niet vanaf weten. Daarom maken wij een rapportage van de programma’s die het handigste zijn om in te zetten voor de verbetering van de structuur binnen de organisatie.

De combinatie van programma’s is niet alleen heel praktisch voor de medewerkers, maar ook voor de klanten. Samen zullen we onderzoeken waar we kunnen uitbreiden met systemen om daar een tevreden klant aan over te houden. Elk soort onderneming heeft vaak een aantal pakketten of programma’s waar ze graag mee werken. Onze adviseurs kijken of deze verbeterd kunnen worden en leggen daar een voorstel voor neer. Ook hebben wij de mogelijkheid om verschillende programma’s en pakketten met elkaar te laten communiceren zodat er makkelijke overzichten kunnen worden gemaakt.

‘Laat de programma’s met elkaar praten.’

 

Aanpak

Elke onderneming heeft zijn eigen groei mogelijkheden. Aan de hand van onze werkwijze maken we voor iedere organisatie een op maat gemaakt meerjarenplan, groeiplan en plan van aanpak. Door deze werkwijze zorgen we ervoor dat elke onderneming de perfecte groei doormaakt die bij de onderneming en ondernemer past.

Wij voeren een gesprek met de directie en/of het MT. Zij maken hun wensen kenbaar en bespreken welk onderdeel zij willen aanpakken. In dit gesprek leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

Vanuit het intakegesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor de organisatie.

Bij akkoord op de offerte maken we een afspraak met de directie en/of het MT om met het gehele bedrijf bij elkaar te komen en uitleg te geven over wat we gaan doen en waar we heen willen.

De medewerkers hebben tijdens de kick-off allemaal een vragenlijst ingevuld. Van daaruit gaan wij aan de slag en één op één gesprekken voeren met de medewerkers. Vervolgens maken wij na deze analyse een eerste rapportage naar de directie en/of MT en vanuit deze analyse stellen wij een plan van aanpak op.

We bespreken de aanbeveling met de directie en/of het MT. Vanuit de aanbeveling beslissen we samen wat er wordt aangepakt en in welke volgorde.

Vanuit het gesprek met de directie en/of het MT komt er een implementatie om het doel van de organisatie te behalen. Deze mag de organisatie zelf uitvoeren of in overleg door de adviesgroep.

Nadat ons werk erop zit blijven we ten alle tijden klaar staan voor de organisatie. Wil je tussentijds nog advies of een evaluatie? Wij zijn er voor jou en je organisatie!

Tevreden klanten

Advies nodig voor jouw organisatie of onderneming?

Heyder Adviesgroep is een team met ervaren en deskundige experts op elk gebied. Doordat wij experts hebben op alle gebieden kunnen wij als de Heyder adviesgroep je volledig ondersteunen daar waar nodig. Het grote voordeel hierin is dat wij ervoor zorgen dat alle takken binnen de organisatie naadloos op elkaar aansluiten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt waar u op terug kunt vallen.