Financieel advies voor jouw onderneming of organisatie

Een betrouwbare financiële administratie is onmisbaar in een onderneming. Eén van onze adviseurs zoomt in op de financiën van de organisatie om te kijken waar mogelijkheden voor de organisatie liggen. Is er een goede duidelijk leesbare kostenstructuur? Waar zitten de faalkosten? Waar liggen kansen in de markt? Wat kan er in het vervolg beter?

bouwmanagement heyder adviesgroep

Kostenstructuur opzetten

Indien gewenst pakken wij de gehele financiële structuur aan en kijken we samen met de verantwoordelijke binnen de organisatie naar passende oplossingen. Onze adviseurs geven hun eerlijke mening op het financiële plaatje van de organisatie. Door een verslaglegging van het financiële gedeelte te maken krijg je een goed overzicht van de financiën binnen de organisatie. Samen kijken we hoe we van goed naar beter kunnen om van de organisatie een financieel succes te maken.

Bij het maken van een goede en degelijke kostenstructuur kijk je welke kosten waar vandaan komen. Samen kijken we hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden in beslag nemen en hoeveel het oplevert. Waarom gaat de organisatie op bepaalde onderdelen bijvoorbeeld de min in? We zoomen helemaal in op de organisatie om er het beste uit te halen. Denk bijvoorbeeld aan de inzetbaarheid van het personeel, de vrije dagen en het ziekteverzuim. Het kan soms zo zijn dat het beter is om vier mensen in dienst te nemen in plaats van twaalf mensen in te huren.

‘Laat de programma’s met elkaar praten.’

Aanpak

Elke onderneming heeft zijn eigen groei mogelijkheden. Aan de hand van onze werkwijze maken we voor iedere organisatie een op maat gemaakt meerjarenplan, groeiplan en plan van aanpak. Door deze werkwijze zorgen we ervoor dat elke onderneming de perfecte groei doormaakt die bij de onderneming en ondernemer past.

Wij voeren een gesprek met de directie en/of het MT. Zij maken hun wensen kenbaar en bespreken welk onderdeel zij willen aanpakken. In dit gesprek leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

Vanuit het intakegesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor de organisatie.

Bij akkoord op de offerte maken we een afspraak met de directie en/of het MT om met het gehele bedrijf bij elkaar te komen en uitleg te geven over wat we gaan doen en waar we heen willen.

De medewerkers hebben tijdens de kick-off allemaal een vragenlijst ingevuld. Van daaruit gaan wij aan de slag en één op één gesprekken voeren met de medewerkers. Vervolgens maken wij na deze analyse een eerste rapportage naar de directie en/of MT en vanuit deze analyse stellen wij een plan van aanpak op.

We bespreken de aanbeveling met de directie en/of het MT. Vanuit de aanbeveling beslissen we samen wat er wordt aangepakt en in welke volgorde.

Vanuit het gesprek met de directie en/of het MT komt er een implementatie om het doel van de organisatie te behalen. Deze mag de organisatie zelf uitvoeren of in overleg door de adviesgroep.

Nadat ons werk erop zit blijven we ten alle tijden klaar staan voor de organisatie. Wil je tussentijds nog advies of een evaluatie? Wij zijn er voor jou en je organisatie!

Tevreden klanten

Advies nodig voor de financiële administratie?

Heyder Adviesgroep is een team met ervaren en deskundige experts op elk gebied. Doordat wij experts hebben op alle gebieden kunnen wij als de Heyder adviesgroep je volledig ondersteunen daar waar nodig. Het grote voordeel hierin is dat wij ervoor zorgen dat alle takken binnen de organisatie naadloos op elkaar aansluiten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt waar u op terug kunt vallen.