Bouwmanagement voor uw bedrijf

Wij richten ons op het bevorderen en borgen van processen en activiteiten voor verschillende partijen. Als bouwbegeleiders staan wij en onze kundige experts garant voor het leveren van hoge kwaliteit en de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

bouwmanagement heyder adviesgroep huis

Wij zijn jou graag van dienst om die bouwkwaliteit te realiseren. Vanaf de initiatieffase tot en met de uitbesteding aan de betrokken partijen. Wij regelen het van A tot Z voor onze opdrachtgevers indien gewenst. Of het nu gaat om mee te denken in de ontwerpfase, bouwbegeleiding, aanspreekpunt voor de opdrachtgever en overige partijen, voeren van het overleg met de partijen, oplevering en evt. beheer & onderhoud.

Onze kernwaarden zijn dan ook:

 • Mensgericht
 • Kwaliteitsgericht
 • Vakkundig
 • Integer
 • Betrouwbaar
 • Flexibel en wendbaar
 • Transparant
 • Bouwbegeleiding

De voorbereiding van een bouwplan betreft een vrij lange periode waarbij een groot aantal stakeholders zijn betrokken. Dit vergt veel organisatie van de projectmanager, maar dan is het eindelijk zover. De bouw gaat van start! 

Na de start bouw blijkt vaak dat er problemen optreden. Op elk bouwproject, of het nu nieuwbouw, renovatie of een verhuizing is, is er sturing, toezicht en/of coördinatie nodig. Waar mensen werken worden nu eenmaal fouten gemaakt en dat is niet erg. Als het maar wordt opgelost! 

Met onze bouwbegeleiders en proactieve adviseurs ben je verzekerd van bouwkundige kennis en (bij)sturing. Onze bouwkundige opzichters en bouwcoördinatoren wijzen de betrokken partijen op hun verantwoordelijkheden en de (aantoonbare) kwaliteit die geleverd moet worden. Deze actieve bijdrage met duidelijke communicatie en het bevorderen van een goede onderlinge samenwerking is noodzakelijk om het gewenste resultaat te bereiken.

Wij borgen de planning, budget en kwaliteitsbewaking met:

 • Goede en gedegen bouwcoördinatoren
 • Directievoering tijdens de bouw
 • Bouwtoezicht
 • Kwaliteitsborging
 • Bouwkundige inspecties tijdens de bouw d.m.v. technische inspecties, gericht op kwaliteit, afwijkingen, verbeterpunten en wijzigingen van materialen
 • Vooropnames
 • Opleveringrapporten en de juiste afhandelingen daarvan

 

Aanpak

Elke onderneming heeft zijn eigen groei mogelijkheden. Aan de hand van onze werkwijze maken we voor iedere organisatie een op maat gemaakt meerjarenplan, groeiplan en plan van aanpak. Door deze werkwijze zorgen we ervoor dat elke onderneming de perfecte groei doormaakt die bij de onderneming en ondernemer past.

Wij voeren een gesprek met de directie en/of het MT. Zij maken hun wensen kenbaar en bespreken welk onderdeel zij willen aanpakken. In dit gesprek leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

Vanuit het intakegesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor de organisatie.

Bij akkoord op de offerte maken we een afspraak met de directie en/of het MT om met het gehele bedrijf bij elkaar te komen en uitleg te geven wat we gaan doen en waar we heen willen.

De medewerkers hebben tijdens de kick off allemaal een vragenlijst ingevuld en van daaruit gaan wij aan de slag en één op één gesprekken voeren met de medewerkers. Vanuit deze analyse maken wij een eerste rapportage naar de directie en/of MT en vanuit deze analyse stellen wij een plan van aanpak op.

We bespreken de aanbeveling met de directie en /of het MT. Vanuit de aanbeveling, beslissen we samen wat er wordt aangepakt en in welke volgorde.

Vanuit het gesprek met de directie en/of het MT komt er een implementatie om het doel van de organisatie te behalen. Deze mag de organisatie zelfs uitvoeren of in overleg door de adviesgroep.

Nadat ons werk erop zit staan we nog altijd de organisatie klaar. Wil je tussentijds nog evalueren of ons advies, zijn wij er voor jou en je organisatie!

Tevreden klanten

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Heyder Adviesgroep is een team met ervaren en deskundige experts op elk gebied. Doordat wij experts hebben op alle gebieden kunnen wij als de Heyder adviesgroep je volledig ondersteunen daar waar nodig. Het grote voordeel hierin is dat wij ervoor zorgen dat alle takken binnen de organisatie naadloos op elkaar aansluiten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt waar u op terug kunt vallen.