Koffietijd!

Wilt u meet weten of langskomen voor een adviesgesprek? Laat het ons weten!

Over ons

MISSIE, GESCHIEDENIS & VISIE

ONZE GESCHIEDENIS

30+ Jaren ervaring

“Zelf ben ik al meer dan 30 jaar ondernemer en ben tegen alle zaken aangelopen die komen kijken bij een groei van een bedrijf. Doordat ik dit aan de lijve heb ondervonden kan ik uw onderneming helpen door veel fases heen te komen en het goed aan te vliegen” – Rob HeyderDE GROEI VAN EEN BEDRIJF

Bijna alle ondernemers lopen er tegen aan.

Iets wat geweldig is maar je vaak ook beperkt om de dingen te doen die je leuk vind en waar je echt goed in bent. Je bent ondernemer en je blinkt uit in de branche waarin je bezig bent. Toen je begon dacht je niet na over wat als de zaak echt groeit maar wilde je ondernemen. Daar voelde je jezelf prettig. De bedoeling is dat dit zo blijft.


Je stelt regelmatig jezelf de vraag. Waar haal ik de tijd vandaan om de organisatie nog beter op orde te krijgen en zelf dan ook nog met het ondernemen bezig te blijven? Je bent een leider maar tegelijkertijd moet je als ondernemer scherp blijven en voorlopen op de markt. Je voelsprieten moeten constant aan staan.


Dan is het ook soms moeilijk om de juiste aandacht binnen de organisatie te houden. Het is dan ook vaak moeilijk om de goede lijnen en structuur aan te brengen in de organisatie. Niet omdat je er niet goed in bent maar de vertaalslag overbrengen naar de rest binnen de organisatie is vaak moeilijk. Je wilt ze ook de vrijheid geven om zichzelf te ontwikkelen maar wel binnen het kader van de organisatie. Ook wil je soms graag sparren met een onafhankelijk iemand die er erg neutraal in staat en het niet zomaar met je eens is. Iemand die je de vragen gaat stellen die je nodig hebt om sommige beslissingen weloverwogen te nemen.


Hier kan de Heyder Adviesgroep je goed mee helpen. Zelf ben ik 30 jaar ondernemer en ben tegen al die zaken al een keer aangelopen. Doordat ik dit aan de lijve heb ondervonden kan ik je helpen door sommige fasen heen te komen en het goed aan te vliegen. Daarnaast heb ik een groot netwerk met specialisten op elke gebied om me heen waar ik veel en graag mee samenwerk. Ik ga niet op jouw stoel zitten want jij bent de ondernemer van jouw organisatie. Alleen kan ik je helpen om uit te vinden hoe je sommige dingen het beste kunt aanvliegen en uitvoeren. Ook kan ik je kritische vragen stellen over je ideeën en je helpen deze ideeën verder te ontwikkelen en ze uit te rollen in je organisatie.

Ik snap vaak wat je bedoeld en ook dat het enthousiasme die jij hebt niet door de hele organisatie word gedragen maar uiteraard gaan ze mee want jij bent immers degene die betaald. En het is nu eenmaal zo. Degene die betaald, die bepaald. Alleen snappen ze vaak niet wat je bedoeld en geven er dan een eigen draai aan en soms is dat zeer frustrerend want je bedoeld het soms net even anders. De mensen die voor je werken zijn nu eenmaal geen ondernemer en denken daarom soms anders. Dat wil niet zeggen dat ze slechter zijn dan jij maar zoals jij is er maar één.


Zoek je iemand die jouw alleen maar gelijk gaat geven en niet verder kijkt binnen de organisatie? Dan moet je niet bij mij zijn. Ik ben namelijk niet die meeuw die overvliegt, de boel onder schijt en jou en je mensen met de troep laat zitten. Ik ga jouw en je mensen helpen om een goed dan niet een geweldig resultaat te behalen voor langer termijn. Dat is waar het omdraait. Daarom zal ik ook naar jouw soms kritisch zijn. Kun je daar niet tegen om die spiegel voor te krijgen? Ook dan moet je niet bij mij zijn. Ik hou niet van met de wind meewaaien maar van een gedegen aanpak.


Kort samengevat, wil je iemand hebben die jou alleen verteld hoe geweldig je bent. Zoek dan verder… Zoek je iemand die je echt verder helpt en je goede ideeën samen met jou en je team gaat helpen uitvoeren? Dan moet je niet verder meer zoeken maar contact met mij opnemen en mij uitnodigen voor een kop koffie. Dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik weet namelijk zeker dat ik ook in het proces wat wij gaan doorlopen ga leren en verder groeien. Dus voor mij en voor jou zal dit een win, win situatie kunnen worden. Ik ben duidelijk en helder met declareren.


Ik ga voor een goed resultaat en rendement voor beide partijen. Ik ben niet van uurtje, factuurtje maar maak vooraf een duidelijke afspraak met je en ben direct duidelijk wat de kosten zijn voor een vaste periode en wat je van me kunt verwachten.


Nieuwsgierig geworden? Bel of mail en zet de koffie klaar.