Over Heyder Adviesgroep

Met wie krijg je te maken wanneer je Heyder Adviesgroep inschakelt? Rob Heyder is de oprichter en het vaste aanspreekpunt van de Heyder Adviesgroep, naast hem krijg je te maken (afhankelijk van de dienst) met een aantal andere experts op hun eigen vakgebied. Hierdoor heeft Rob en zijn team al verschillende ondernemingen, organisaties en individuen mogen helpen in hun ontwikkeling en (persoonlijke) groei.

Rob Heyder
over ons

Heyder Adviesgroep gaat niet op de stoel van de onderneming zitten, want de ondernemer en het team zijn de organisatie. Wij zullen daarentegen wel helpen en adviseren om uit te vogelen hoe sommige zaken en processen het beste kunnen worden aangevlogen en uitgevoerd. Bij de intake zal Rob kritische vragen stellen over de ideeën en de ambities die er zijn. Daarna zal het team van Heyder Adviesgroep helpen deze ideeën verder uit te werken en te implementeren in de organisatie. Met een groot netwerk van specialisten kan Heyder Adviesgroep jou op diverse gebieden goed en voldoende ondersteunen.

Partners

‘Door mijn ervaring snap ik wat je bedoeld. Ook begrijp ik dat het enthousiasme die jij als ondernemer hebt niet door de hele organisatie wordt gedragen maar uiteraard gaan ze mee want jij bent immers degene die betaald. En het is nu eenmaal zo. Degene die betaald, die bepaald. Alleen snapt de rest van het team vaak niet wat je bedoeld en geven er dan een eigen draai aan en soms is dat zeer frustrerend. Je bedoeld het soms net even anders. De mensen die voor je werken zijn nu eenmaal geen ondernemer en denken daarom soms anders. Dat wil niet zeggen dat ze slechter zijn, maar er is er maar één zoals jij.’

 

Partners

Rob Heyder is de oprichter van Heyder Adviesgroep en heeft al verschillende bedrijven mogen helpen met een mooie groei. Rob gaat niet op de stoel van de onderneming zitten, want de ondernemer en het team zijn de organisatie. Hij zal helpen en adviseren om uit te vinden hoe sommige zaken en processen het beste kunnen worden aangevlogen en worden uitgevoerd.

contact

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij echt verder geholpen worden en je goede ideeën samen met ons je team uitvoeren? Wij helpen je heel graag met het uitvoeren hiervan? Je bent bij de Heyder Adviesgroep aan het juiste adres! Wij gaan jou helpen om een goed dan niet een geweldig resultaat te behalen voor op langere termijn.