Huisvestingsadvies voor jouw onderneming of organisatie

Met onze jarenlange ervaring in aan- en verkoop, aan- en verhuren, ondersteunen en zoeken naar goede locaties zijn wij een prima partner. Of het nu gaat om iets voor lange termijn of tijdelijk, wij kunnen voor jou het juiste vinden.

huisvesting

Werkwijze voor huisvesting

Wanneer je opzoek gaat naar een (bedrijf)pand, woning, kantoorruimte of opslagruimte kun je ook bij ons terecht. Wij hebben een heel groot netwerk van potentiële verhuurders, verkopers, huurders en kopers om ons heen en kunnen heel snel schakelen hierin. Of het nu voor een korte of lange periode is, wij vinden de oplossing samen met jou.

Het grote voordeel bij ons is dat wij zeer onafhankelijk zijn en alleen maar denken in het belang van jou om tot een optimaal resultaat te komen. In ons brede netwerk hebben wij een ruim aanbod en weten we snel potentiële (ver)kopers en (ver)huurders te vinden.

Samen met jou stippelen wij de beste strategie uit om maximale resultaten te boeken. Uiteraard kunnen wij indien gewenst jou het hele traject van A tot Z begeleiden, tot en met de handtekening onder het koop- of huurcontract. Voor jou dus een hele zorg minder.

Voor de aan- of verkoop, huur verhuur van je nieuwe onderkomen, zowel zakelijk als privé kan Heyder Adviesgroep jouw goed ondersteunen.

Aanpak

Elke onderneming heeft zijn eigen groei mogelijkheden. Aan de hand van onze werkwijze maken we voor iedere organisatie een op maat gemaakt meerjarenplan, groeiplan en plan van aanpak. Door deze werkwijze zorgen we ervoor dat elke onderneming de perfecte groei doormaakt die bij de onderneming en ondernemer past.

Wij voeren een gesprek met de directie en/of het MT. Zij maken hun wensen kenbaar en bespreken welk onderdeel zij willen aanpakken. In dit gesprek leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

Vanuit het intakegesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor de organisatie.

Bij akkoord op de offerte maken we een afspraak met de directie en/of het MT om met het gehele bedrijf bij elkaar te komen en uitleg te geven over wat we gaan doen en waar we heen willen.

De medewerkers hebben tijdens de kick-off allemaal een vragenlijst ingevuld. Van daaruit gaan wij aan de slag en één op één gesprekken voeren met de medewerkers. Vervolgens maken wij na deze analyse een eerste rapportage naar de directie en/of MT en vanuit deze analyse stellen wij een plan van aanpak op.

We bespreken de aanbeveling met de directie en/of het MT. Vanuit de aanbeveling beslissen we samen wat er wordt aangepakt en in welke volgorde.

Vanuit het gesprek met de directie en/of het MT komt er een implementatie om het doel van de organisatie te behalen. Deze mag de organisatie zelf uitvoeren of in overleg door de adviesgroep.

Nadat ons werk erop zit blijven we ten alle tijden klaar staan voor de organisatie. Wil je tussentijds nog advies of een evaluatie? Wij zijn er voor jou en je organisatie!

Tevreden klanten

Advies nodig voor jouw huisvesting?

Heyder Adviesgroep is een team met ervaren en deskundige experts op elk gebied. Doordat wij experts hebben op alle gebieden kunnen wij als de Heyder adviesgroep je volledig ondersteunen daar waar nodig. Het grote voordeel hierin is dat wij ervoor zorgen dat alle takken binnen de organisatie naadloos op elkaar aansluiten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt waar u op terug kunt vallen.